Γιατί πρέπει να μείνετε στο ξενοδοχείο Αγνάντιο

Why you should stay at Agnantio Hotel Spa

Γιατί πρέπει να μείνετε στο ξενοδοχείο Αγνάντιο

Σχεδιάζετε ένα οδικό ταξίδι στην Ελλάδα και ψάχνετε ένα ξενοδοχείο για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε; Λοιπόν, μην ψάχνετε πέρα από το ξενοδοχείο Αγνάντιο! Προσφέρουμε όλα όσα μπορεί να ψάχνετε και ακόμη περισσότερα!

Το ξενοδοχείο Αγνάντιο είναι μια ιδανική τοποθεσία για όσους σχεδιάζουν ένα οδικό ταξίδι. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο Σιδηρόκαστρο και μόλις λίγα λεπτά μακριά από τον Προμαχώνα, ακριβώς δίπλα στα σύνορα της Βουλγαρίας. Βρίσκεται πολύ κοντά στη λίμνη Κερκίνη και στο παραδοσιακό χαμάμ του Αγγίστρου.

Ως εκ τούτου, είναι αναμφίβολα τέλειο για ξεκούραση μετά από μια μακρά διαδρομή.

Μαζί με την τέλεια τοποθεσία του, το ξενοδοχείο προσφέρει χαλαρωτική διαμονή σε άνετα και ευρύχωρα δωμάτια. Κάθε δωμάτιο έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια άνετη διαμονή σε μια απλή αλλά ευχάριστη και κομψή ατμόσφαιρα.

Επιπλέον, η φιλοσοφία του ξενοδοχείου επικεντρώνεται στο πνεύμα της φιλοξενίας παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Για παράδειγμα, το ξενοδοχείο μας προάγει την υγεία και την ευεξία για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή μέσω του κέντρου ευξίας που διαθέτει.

Συγκεκριμένα, το spa είναι ένας ιδιωτικός χώρος υψηλών προδιαγραφών για στιγμές αναζωογόνησης, τόνωσης και ευεξίας. Οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν υδρομασάζ με τζακούζι 40° C με χρωματοθεραπεία, φινλανδική σάουνα 90° C και τζακούζι θεραπεία με κρύο νερό 20° C.

Επιπλέον, για να ολοκληρώσετε το πλήρες πακέτο μιας χαλαρωτικής διαμονής, το ξενοδοχείο διαθέτει ένα φανταστικό εστιατόριο που προσφέρει γεύσεις από τοπικά προϊόντα ( το εστιατόριο λειτουργεί τη καλοκαιρινή περίοδο). Για την ακρίβεια, μπορείτε να δοκιμάσετε νόστιμα ελληνικά και άλλα μεσογειακά πιάτα όπως ζυμαρικά, γύρο χοιρινό, σουβλάκια, λουκάνικα, πίτσες κ.α.

Επίσης, μπορείτε να δειπνήσετε δίπλα στην πισίνα, στο μπαρ ή ακόμα και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας για να νιώσετε πιο άνετα και σαν στο σπίτι σας.

Έτσι, για μια ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα και μια χαλαρωτική διαμονή σε ένα οδικό ταξίδι στη βόρεια Ελλάδα, το ξενοδοχείο Αγνάντιο είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή.

Κάντε την κράτησή σας