Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Serres Racing Circuit

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Αν αγαπάτε τα αυτοκίνητα, τις μοτοσυκλέτες, τους αγώνες και οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετική, δεν μπορείτε να χάσετε μια επίσκεψη στο Αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών.

Αυτοκινητοδρόμιο Σερρών

Κατασκευασμένο το 1998 για να είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (FIA) και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μοτοσυκλετιστών (FIM), η πίστα των Σερρών εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος αγωνιστικός χώρος στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Με τα χρόνια φιλοξένησε πολλούς αγώνες αλλά και εκδηλώσεις σχετικές με τις μηχανές και το αυτοκίνητο και έτσι έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους επισκέπτες που ενδιαφέρονται για τέτοιες δραστηριότητες.

Το Αυτοκινητοδρόμιο είναι το καλύτερο στην περιοχή

Το Αυτοκινητοδρόμιο καλύπτει μια έκταση 1.000 στρεμμάτων και πληροί τις οδηγίες ασφαλείας μέχρι το επίπεδο της Formula 3. Έχει μήκος 3,186 χλμ. και πλάτος άνω των 12 μέτρων.

Ο αγωνιστικός χώρος είναι ο μεγαλύτερος όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα Βαλκάνια.

Το Αυτοκινητοδρόμιο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Ξενοδοχείο Αγνάντιο στο Σιδηρόκαστρο. Με εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν εστιατόρια, γκαράζ, VIP δωμάτια και εκπληκτική θέα στη πίστα, έχει γίνει ένα αξιοθέατο για επίσκεψη.

Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους και ο επίσημος δικτυακός τόπος του SRC παρέχει το ετήσιο πρόγραμμα για όσους ενδιαφέρονται για τις εκδηλώσεις.

Το Αυτοκινητοδρόμιο βρίσκεται στο Αθλητικό Πάρκο Ομονοίας στις Σέρρες και είναι έτοιμο να προσφέρει αξέχαστες στιγμές απόλυτης συγκίνησης.

 

Απόσταση από το Ξενοδοχείο Αγνάντιο : 28 χλμ

Πως θα πάτε