+30 2323 028200
info@agnantiohotel.gr
+30 2323 028200
info@agnantiohotel.gr

Δραστηριότητες στη λίμνη Κερκίνη

Θα πίστευε κανείς ότι η παρατήρηση πουλιών είναι η μόνη δραστηριότητα που μπορεί να κάνει στη λίμνη Κερκίνη, αλλά δεν είναι έτσι. Με τόσο μεγάλο φυσικό περιβάλλον, οι επιλογές είναι άφθονες.

Δραστηριότητες στη Λίμνη Κερκίνη

Η λίμνη Κερκίνη είναι ένας ονειρεμένος προορισμός για την παρατήρηση πουλιών. Επισκέπτες καταφθάνουν από όλα τα μέρη του κόσμου για να παρατηρήσουν απειλούμενα και σπάνια είδη πουλιών που ζουν ή απλά περνούν από αυτό τον απίστευτο αυτό βιότοπο. Αλλά το περιβάλλον γύρω από τη λίμνη Κερκίνη είναι πολύ τόσο εντυπωσιακό που δεν πρέπει να το χάσετε κι αν δεν είστε οπαδός των πουλιών.

Τι άλλο μπορεί κανείς να κάνει; Με αυτή τη μεγάλη λίμνη που βρίσκεται μπροστά σας και ένα άγριο, αλλά φιλικό τοπίο, οι λάτρεις της φύσης θα βρουν πολλές υπαίθριες δραστηριότητες στη λίμνη Κερκίνη.

Κανό

Η περιήγηση με κανό στη λίμνη Κερκίνη είναι ο εύκολος τρόπος για να παρατηρήσετε τα πουλιά και την άγρια ​​φύση και να απολαύσετε την όμορφη φύση χωρίς να καταβάλλετε μεγάλη προσπάθεια. Υπάρχουν καγιάκ με δύο ή τρία καθίσματα για ασφαλείς περιηγήσεις, οι οποίες συνήθως διαρκούν περίπου τρεις ώρες.

Ποδηλασία

Η ποδηλασία είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψετε την περιοχή γύρω απο τη λίμνη και να απολαύσετε το φυσικό περιβάλλον κάνοντας το αγαπημένο σας άθλημα. Αυτό μπορεί να είναι μια θαυμάσια εμπειρία και ένας οικολογικός τρόπος για να ανακαλύψετε το περιβάλλον, ενώ μπορείτε να επιστρέψετε στο Ξενοδοχείο Αγνάντιο για μερικές στιγμές χαλάρωσης στο spa.

Πεζοπορία

Τα βουνά γύρω από τη λίμνη Κερκίνη προσφέρουν μια εξαιρετική ευκαιρία για πεζοπορία. Επιδιώκετε μεγαλύτερες προκλήσεις; Μπορείτε να κάνετε πεζοπορία. Υπάρχουν εύκολες αλλά και δύσκολες διαδρομές για να ακολουθήσετε και όλες προσφέρουν συναρπαστική θέα της περιοχής και την ευκαιρία να εξερευνήσετε το φυσικό περιβάλλον.

Ιππασία

Εάν σας αρέσουν τα άλογα ή θέλετε να δοκιμάσετε την ιππασία για πρώτη φορά, αυτή είναι η ευκαιρία σας να το κάνετε. Υπάρχουν προγράμματα τόσο για έμπειρους αναβάτες όσο και για αρχάριους και η βόλτα θα είναι κάτι θα θυμάστε για πολύ καιρό.

Ρωτήστε στη ρεσεψιόν μας για περισσότερες πληροφορίες.