+30 2323 028200
info@agnantiohotel.gr
+30 2323 028200
info@agnantiohotel.gr

Βουνό Μπέλλες: Το φυσικό περιβάλλον σε όλη του τη δόξα

Τα πυκνά δάση και η άγρια φύση στο βουνό Μπέλλες στη Βόρεια Ελλάδα δημιουργούν ένα απαράμιλλο φυσικό περιβάλλον και κάνουν το ταξίδι σας μοναδικό.

Βουνό Μπέλλες

Με ένα απαράμιλλο οικοσύστημα στο περιβάλλον και πλούσια χλωρίδα και πανίδα, το βουνό Μπέλλες είναι περήφανο και ψηλό που θυμίζει σε όλους τους λάτρεις της πόλης τα πλεονεκτήματα του φυσικού περιβάλλοντος.

Το Μπέλλες είναι μια Οροσειρά που δημιουργεί φυσικά σύνορα μεταξύ Βόρειας Ελλάδας, Βουλγαρίας και Σκοπίων. Ετοιμαστείτε να το ανακαλύψετε.

Η φυσική ομορφιά

Το πράσινο χρώμα που δημιουργείται από καστανιά, καρυδιά, ασβέστη, δρυς, σφενδάμι, τέφρα και άλλα είδη διακόπτεται από φυσικά μονοπάτια, τα οποία οδηγούν στον καταρράκτη Μπέλλες.

Το περιβάλλον είναι εξαιρετικό και ένας τόπος για πεζοπόρους και ορειβάτες. Μόλις μια αναπνοή από την πόλη των Σερρών και του Σιδηροκάστρου, το Μπέλλες είναι ένας προορισμός που πρέπει να επισκεφθείτε για όσους μένουν στο Ξενοδοχείο Αγνάντιο .

Το περιβάλλον είναι μαγευτικό

Τα πυκνά δάση, τα εκπληκτικά φαράγγια, τα κρυστάλλινα ρέματα και το αεράκι που κατεβαίνει στις πλαγιές του βουνού κάνουν το περιβάλλον μοναδικό αλλά περιορίζει τις υπαίθριες δραστηριότητες.

Αυτό ενισχύει την ερημιά του τοπίου και τη μυστικιστική αύρα του. Δεν υπάρχει ανθρώπινη παρέμβαση και έτσι η άγρια ζωή βρίσκεται σε όλη της τη δόξα.

Η παρουσία μιας πληθώρας θηλαστικών, ερπετών, αμφιβίων και πτηνών υποδηλώνει ότι εξακολουθούν να υπάρχουν παρθένα περιβάλλοντα.

Απαράμιλλη άγρια φύση που δημιουργεί αναμνήσεις

Η πυκνότητα του δάσους στην Οροσειρά Μπέλλες δημιουργεί ένα ιδανικό περιβάλλον για είδη που θα μπορούσαν να έχουν εξαφανιστεί διαφορετικά σε συνδυασμό με τη γραφική λίμνη Δοιράνη και τη λίμνη Κερκίνη – ένας διάσημος προορισμός birdwatching παγκοσμίως – θα κάνουν αυτό το ταξίδι σας αξέχαστο.

Τι να μην αγαπάς όταν στέκεσαι και κοιτάζεις τη φυσική ομορφιά και ακούς τον ήχο εκατοντάδων πτηνών που πετούν.

Οι αναμνήσεις που θα πάρετε θα σας υπενθυμίσουν ότι ένα τέτοιο υπέροχο φυσικό περιβάλλον είναι ένας φίλος που πρέπει πάντα να προστατεύεται.