Τα 5 ονειρεμένα νησιά για καλοκαρινές διακοπές

5 Best Dream Islands to Visit in Greece

Τα 5 ονειρεμένα νησιά για καλοκαρινές διακοπές

Δείτε 5 προτεινόμενα ονειρεμένα νησιά για να επισκεφτείτε, όπως η Σαντορίνη, οι Παξοί, η Λευκάδα, η Σύρος και η Κρήτη.

Τα ελληνικά νησιά αποτελούν κορυφαίο προορισμό για τους περισσότερους ταξιδιώτες. Εξάλλου, τα νησιά της Ελλάδας είναι πανέμορφα με μοναδικά τοπία και φύση, κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και αμμώδεις παραλίες, απίστευτη ιστορία, νόστιμο φαγητό και ανέμελο τρόπο ζωής. Είναι νησιά όπου μπορείς να κάνεις και χαλαρωτικές διακοπές και τρελές, διασκεδαστικές διακοπές. Είναι ο ορισμός της ελευθερίας.

Τα ελληνικά νησιά είναι πολλά αλλά ας δούμε 5 προτεινόμενα.

Σαντορίνη

Η Σαντορίνη είναι ένα από τα πιο ευνοϊκά νησιά, αν όχι το αγαπημένο σε όλους τους ταξιδιώτες. Ειλικρινά, αν μπορείτε να επισκεφτείτε μόνο ένα νησί, θα πρέπει να φτάσετε στη Σαντορίνη. Φορτωμένο με υπέροχες εκδρομές με σκάφος, περιηγήσεις κρασιού, φανταστικά ξενοδοχεία, υπέροχα εστιατόρια και φοβερά πράγματα να κάνετε. Η Σαντορίνη είναι σίγουρα το καλύτερο νησί της Ελλάδας κάθε εποχή.

Παξοί

Οι Παξοί είναι το ιδανικό νησί για ήρεμες διακοπές. Όμορφες παραλίες, υποβρύχιες σπηλιές, μικροί όρμοι και καταπράσινοι λόφοι σας καλωσορίζουν ευχάριστα. Η πρωτεύουσα και κύριο λιμάνι, χωρίζεται από τον φυσικό του λιμενοβραχίονα, το μικροσκοπικό νησί του Αγίου Νικολάου, με ένα στενό κανάλι, που παρουσιάζει ένα από τα ομορφότερα λιμανικά τοπία στην Ελλάδα.

Λευκάδα

Η Λευκάδα είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά ελληνικά νησιά. Βρίσκεται στην καρδιά του Ιονίου πελάγους και συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα με μια μικρή γέφυρα. Με εύκολη πρόσβαση με αυτοκίνητο και με ένα από τα πιο όμορφα φυσικά τοπία και μερικές από τις πιο γραφικές παραλίες, η Λευκάδα είναι ο απόλυτος ονειρεμένος προορισμός για όσους ταξιδεύουν σε εξωτικά νησιά.

Σύρος

Η Σύρος ανήκει στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Κυκλάδων στο Αιγαίο Πέλαγος. Η πρωτεύουσα της Σύρου, η Ερμούπολη, θεωρείται μια από τις πιο γραφικές πρωτεύουσες των Κυκλάδων. Ενετικά αρχοντικά, εντυπωσιακή θέα στο ηλιοβασίλεμα, στενά σοκάκια, νεοκλασικά κτίρια και εντυπωσιακές καθολικές και ορθόδοξες εκκλησίες αποπνέουν μια παραμυθένια γοητεία.

Κρήτη

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο ελληνικό νησί που την κάνει πλούσια με παραλίες, ιστορικούς χώρους, πεζοπορίες, παραδοσιακά χωριά, μικρές πόλεις και υπέροχες περιηγήσεις. Είναι τόσο μεγάλο που αν έχετε μόνο μια εβδομάδα, καλό είναι να περιοριστείτε μόνο σε αυτό το νησί. Μετά από όλα, έχει όλα όσα χρειάζεστε για να απολαύσετε φανταστικές διακοπές ιστορίας, παραδόσεων και τρόπου ζωής.

 

Οι συνδέσεις μεταξύ όλων των νησιών της Ελλάδας και της ηπειρωτικής Ελλάδας είναι φανταστικές. Επομένως, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτάσετε σε αυτά τα όμορφα νησιά.