Οι κορυφαίοι λόγοι για να επισκεφθείτε τις θερμές πηγές Σιδηροκάστρου και Αγκίστρου

Sidirokastro Hot Springs

Οι κορυφαίοι λόγοι για να επισκεφθείτε τις θερμές πηγές Σιδηροκάστρου και Αγκίστρου

Ανακαλύψτε τα οφέλη από την επίσκεψη σας στις θερμές πηγές στο Σιδηρόκαστρο και στο χαμάμ στο Αγκίστρο Σερρών. Δεν αναζωογονούν μόνο αλλά και θεραπεύουν.

Οι κορυφαίοι λόγοι για να επισκεφθείτε τις θερμές πηγές Σιδηροκάστρου και Αγκίστρου

Η επίσκεψη σε ένα σπα δεν είναι σήμερα πολυτέλεια. Αυτό που είναι ενδιαφέρον για τις Θερμές Πηγές Σιδηροκάστρου και το χαμάμ στο Άγκιστρο είναι ότι χρονολογούνται από αιώνες. Παρόλο που έχουν επεκταθεί, τα παλιά κτήρια εξακολουθούν να παραμένουν όπως ήταν παλιά και αυτά τα σημεία που καταστράφηκαν με το πέρασμα των χρόνων έχουν αποκατασταθεί. Η κοντινή απόσταση από την πόλη των Σερρών και το ρομαντικό περιβάλλον απαιτούν μια επίσκεψη.

Γιατί είναι απαραίτητη μια επίσκεψη 

Το Κέντρο Ευεξίας στο Agnantio Hotel – Spa θα προετοιμάσει το σώμα και την ψυχή σας για την απόλυτη θεραπεία σε μερικά από τα καλύτερα ιαματικά λουτρά του κόσμου. Τόσο το χαμάμ Αγκίστρου όσο και οι Θερμές Πηγές Σιδηροκάστρου (γνωστά και ως Λουτρά Σιδηρόκαστρο) χρονολογούνται από την βυζαντινή εποχή και είναι διάσημα για το ζεστό νερό (40 βαθμοί Κελσίου) που αναβλύζει μέσα από τη γη. Καθώς το νερό ταξιδεύει υπόγεια, έρχεται σε επαφή με διάφορα ορυκτά και έχει θεραπευτικές ιδιότητες.

Τα οφέλη από τις θερμές πηγές

Μπορείτε να κάνετε κράτηση για μισή ώρα στο Σιδηρόκαστρο ή στο χαμάμ Αγκίστρου και να αισθανθείτε εντελώς ανανεωμένοι. Όλοι γνωρίζουμε τα βασικά πλεονεκτήματα.

  • Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
  • Καθαρίζει το δέρμα
  • Αναζωογονεί
  • Αφαιρεί τις τοξίνες του σώματος
  • Καταπραΰνει τους πόνους
  • Θεραπεύει τα παρατεταμένα κρυολογήματα
  • Καταπολεμά την ακμή

Τώρα, το πλεονέκτημα των θερμών πηγών είναι ότι θεραπεύει. Δεν θα αισθανθείτε μόνο πιο όμορφοι, αναζωογονημένοι και χαλαροί αλλά θα δείτε βελτιώσεις εάν πάσχετε από αρθρίτιδα, εκφυλιστική αρθρίτιδα, τενοντίτιδα, τραχηλικό σύνδρομο, οσφυαλγία, μυοσκελετικές διαταραχές κλπ.

Με άλλα λόγια, βελτιώνετε την υγεία σας και αισθάνεστε νεότεροι & χαλαροί

Δεν το αξίζετε;