Εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά

Εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά

Εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά

Γνωρίστε το χιονοδρομικό κέντρο τού Λαϊλιά στις Σέρρες, έναν ιδανικό προορισμό για σκιέρ, αλλά και για όσους αγαπούν τις χειμερινές διακοπές!

Εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά

Το χιονοδρομικό κέντρο τού Λαϊλιά στον νομό Σερρών, μαζί με το ομώνυμο δάσος που το περιτριγυρίζει, είναι ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για χιλιάδες σκιέρ και εκδρομείς κάθε χειμώνα.

Σ’ αυτό έχει συντελέσει το πανέμορφο δάσος που είναι γεμάτο από οξιές και έλατα, το πολύ καλό οδικό δίκτυο που καθαρίζεται τακτικά από το χιόνι, η καλή οργάνωση όλων των υπηρεσιών που φροντίζουν το χιονοδρομικό κέντρο και οπωσδήποτε οι χαμηλές τιμές για ερασιτέχνες και επαγγελματίες σκιέρ.

Η άψογη υποδομή για τους λάτρεις του σκι

Εάν ασχολείστε με το σκι και επισκεφθείτε το χιονοδρομικό κέντρο τού Λαϊλιά στις Σέρρες, γρήγορα θα διαπιστώσετε πως δεν λείπει τίποτα από όλα εκείνα που χρειάζεστε για να απολαύσετε το αγαπημένο σας άθλημα.

Το κέντρο διαθέτει πίστα μήκους ενός χιλιομέτρου, αναβατήρα που μπορεί να σας μεταφέρει ακόμη και στην κορυφή τού βουνού στα 1850 μέτρα και ένα σαλέ με εστιατόριο και κοιτώνες στο τέρμα τής πίστας.

Οι ερασιτέχνες και όσοι σκέφτονται να ασχοληθούν με το σκι μπορούν στην αφετηρία να νοικιάσουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και να πάρουν μαθήματα σκι από ιδιωτικές σχολές που λειτουργούν στον ίδιο χώρο.

Εκείνο όμως που προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα στους επισκέπτες τού χιονοδρομικού κέντρου είναι ο νυκτερινός φωτισμός τής πίστας, πραγματικά μία μοναδική εμπειρία τόσο για τους σκιέρ όσο και για τους θεατές τους.

Οι εγκαταστάσεις και η συνολική υποδομή πάντως εκσυγχρονίζονται συνεχώς και γι’  αυτό στο χιονοδρομικό κέντρο διεξάγονται κάθε χρόνο αγώνες πανελλήνιας και διεθνούς εμβέλειας.

Διαμονή

Οι κοιτώνες στο χιονοδρομικό κέντρο δεν έχουν μεγάλη χωρητικότητα και θα πρέπει να έχετε προνοήσει αρκετό καιρό πριν για κράτηση, οπότε η καλύτερη λύση είναι η διαμονή σε ένα από τα ξενοδοχεία της περιοχής, όπως είναι το Ξενοδοχείο Αγνάντιο που απέχει από το χιονοδρομικό κέντρο 56 χιλιόμετρα, περίπου δηλαδή μία ώρα διαδρομή.

Το γεγονός πάντως είναι πως, είτε είστε απλός επισκέπτης είτε σκιέρ, η εκδρομή στο χιονοδρομικό κέντρο και στο δάσος τού Λαϊλιά θα σας μείνει αξέχαστη!