Γιορτάστε Διαφορετικά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Γιορτάστε Διαφορετικά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια εκδρομή στις Σέρρες και απολαύστε πολυτελή διαμονή στο Ξενοδοχείο Αγνάντιο μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον!

Γιορτάστε Διαφορετικά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα πότε και πώς η ημέρα τού Αγίου Βαλεντίνου ξεκίνησε να θεωρείται η γιορτή των ερωτευμένων, το σίγουρο πάντως είναι πως τοποθετείται στα χρόνια τού Μεσαίωνα.

Από τότε κάθε χρόνο στις 14 Φεβρουαρίου οι ερωτευμένοι σε πολλές χώρες τού κόσμου εκφράζουν τον έρωτά τους με λουλούδια, δώρα και διάφορες άλλες εκδηλώσεις αγάπης.

Εκτός όμως από κάρτες, λουλούδια και σοκολατάκια, η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου μπορεί να γίνει η αφορμή για να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.

Μία τέτοια πρόταση είναι μία εκδρομή στον νομό Σερρών που μπορεί να συνδυάσει χαλάρωση και απομόνωση μέσα σε ένα υπέροχο χειμερινό τοπίο, με την επίσκεψη σε τοποθεσίες με μεγάλη ιστορική αξία.

Διαλέξτε το Ξενοδοχείο Αγνάντιο για την μέρα των ερωτευμένων

Το καλό με τις χειμερινές αποδράσεις είναι ότι μπορείτε να βρείτε εξαιρετικά καταλύματα σε πολύ ελκυστικές τιμές. Ένα από τα ξενοδοχεία στον νομό Σερρών με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι και το Ξενοδοχείο Αγνάντιο.

Εκείνο όμως που κάνει αυτήν πρόταση ακόμη πιο ελκυστική, είναι ότι το Ξενοδοχείο Αγνάντιο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Σιδηρόκαστρο και έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν ορμητήριο για επισκέψεις στα πολλά κοντινά αξιοθέατα.

Αξιοθέατα που κάνουν την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου ενδιαφέρουσα

Πολλά και διαφορετικά είναι τα σημεία ενδιαφέροντος που αξίζουν την προσοχή σας και θα κάνουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ακόμη πιο ιδιαίτερη.

Σε απόσταση 26 χιλιομέτρων στο Άγκιστρο υπάρχει το παλαιότερο χαμάμ τής Ελλάδας,  στα 19 χιλιόμετρα θα συναντήσετε το οχυρό Ρούπελ και θα ξεναγηθείτε στην ηρωική ιστορία του, τα λουτρά Σιδηροκάστρου είναι μόλις 7 χιλιόμετρα μακριά από το ξενοδοχείο, ενώ σε επίσης κοντινή απόσταση σας περιμένουν το χιονοδρομικό κέντρο του Λαϊλιά, η κοιλάδα Κρουσοβίτη, το ησυχαστήριο Τιμίου Προδρόμου, το ενυδρείο Βυρώνειας, το σπήλαιο Αλιστράτης και το Λαογραφικό Μουσείο Τσαρτσίδη. Και φυσικά θα χρειαστεί να διανύσετε μόλις 25 χιλιόμετρα για να αντικρύσετε το υπέροχο φυσικό περιβάλλον της λίμνης Κερκίνης που αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους υγροβιότοπους της χώρας.

Κλείστε σήμερα την διαμονή σας στο Ξενοδοχείο Αγνάντιο – στην ρεσεψιόν του ξενοδοχείου θα σάς καθοδηγήσουν για όλα τα παραπάνω και θα φροντίσουν ώστε η φετινή ημέρα των ερωτευμένων να είναι για σας καλύτερη από κάθε άλλη φορά.