Γιατί να επιλέξετε το ξενοδοχείο Αγνάντιο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Why choose Agnantio Hotel as your Valentine's Day destination

Γιατί να επιλέξετε το ξενοδοχείο Αγνάντιο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Κάντε κράτηση για μια απόδραση την ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου στις Σέρρες και απολαύστε ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο που θα δημιουργήσει αναμνήσεις για εσάς και το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Η καλύτερη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Κάντε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μια ρομαντική απόδραση φέτος με επίσκεψη στην Βόρεια Ελλάδα. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι εσείς και ο Βαλεντίνος σας δεν περιμένετε μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου για να γιορτάσετε την αγάπη σας,  αλλά αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για να είστε μόνοι σας και να δημιουργήσετε νέες μνήμες που θα ζήσετε και θα θυμάστε χρόνια.

Τι μπορεί να είναι καλύτερο από ένα όμορφο ξενοδοχείο όπου μπορείτε να χαλαρώσετε, να αναζωογονηθείτε, να απολαύσετε υπέροχα γεύματα στην περιοχή και με οικονομικές τιμές. Η Βόρεια Ελλάδα και η περιοχής της λίμνης Κερκίνης είναι ο καλύτερος προορισμός τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τον ρομαντισμό δημιουργεί το τοπίο από μόνο του.

Περάστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις Σέρρες

Θέλετε να να κάνετε μια έκπληξη στον/στην αγαπημένο/η σας αυτή τη σαιζόν; Ένα ταξίδι στο ξενοδοχείο Agnantio Hotel Spa στο Σιδηρόκαστρο, θα το πετύχετε. Οι προσφορές για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι εξαιρετικές και το ξενοδοχείο Agnantio Hotel – Spa είναι το ιδανικό μέρος.  Γιορτάστε την ημέρα αυτή με ρομαντισμό, με μια βόλτα στη φύση ή με χαλάρωση στη σάουνα και στο τζακούζι.

Γιατί να επιλέξετε το Agnantio Hotel – SPA για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

  1. Το ξενοδοχείο είναι πολυτελές και προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ξεκουραστούν.
  2. Υπάρχει χώρος ευεξίας στο ξενοδοχείο. Τι πιο χαλαρωτικό από ένα υδρομασάζ;
  3. Μόλις μια αναπνοή από το ξενοδοχείο, τις θερμές πηγές του Σιδηροκάστρου και το χαμάμ Αγκίστρου θα σας προσφέρουν επίσης μερικές ευχάριστες στιγμές.
  4. Υπάρχουν πολλά αξιοθέατα κοντά για όσους δεν μπορούν να μείνουν στάσιμοι. Από την παρατήρηση πουλιών στη λίμνη Κερκίνη, την ιππασία και την επίσκεψη στο Οχυρό Ρούπελ, οι επιλογές δραστηριοτήτων είναι πολλές.
  5. Τα γευστικά πιάτα είναι η επιτομή των ρομαντικών αποδράσεων. Τώρα, έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τοπικά παραδοσιακά προϊόντα.

Ίσως αυτή τη Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα ερωτευτείτε περισσότερο !!!

Κάντε κράτηση και ετοιμαστείτε να δημιουργήσετε πολλές αναμνήσεις !!!

 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ