Τοποθεσία

15 χλμ απο τα σύνορα του Προμαχώνα
1 χλμ από το κέντρο του Σιδηροκάστρου
η θέση μας

σ' ένα πανέμορφο

περιβάλλον

Η θέση του ξενοδοχείου βρίσκεται 1 χλμ από το κέντρο του Σιδηροκάστρου σε ένα πανέμορφο και καταπράσινο περιβάλλονΤο Agnantio Hotel Spa Βρίσκεται στο Σιδηρόκαστρο Σερρών 1 Λεπτό μόλις από το κέντρο του Σιδηροκάστρου ανάμεσα σε ένα φυσικό τοπίο με απεριόριστη θέα τον κάμπο των Σερρών χαρίζοντάς σας στιγμές απαράμιλλης ξεγνοιασιάς και ψυχικής ηρεμίας.

Χάρτης διαδρομής απο Θεσσαλονικη

Χάρτης διαδρομής απο Προμαχώνα

Χάρτης διαδρομής απο Σόφια, Βουλγαρία

Χάρτης διαδρομής απο Βουκουρέστι, ΡουμανίαBucharest, Romania


οδηγίες

Πως να

έρθετε

GPS 41.245195, 23.389218 ( 41°14'42.7``N 23°23'21.2``E )


Από Θεσσαλονίκη

Κινήστε στη εθνική οδό Σερρών. Πριν την πόλη των Σερρών στρίβετε για να πάρετε τον δρόμο για Προμαχώνα. Σε περίπου 20 χλμ φτάνετε στο Σιδηρόκαστρο. Εισέρχεστε από τον κόμβο 14 στο Σιδηρόκαστρο και στον κυκλικό κόμβο παίρνετε τον δρόμο για Χαρωπό. Κινήστε παράλληλα με τον δρόμο της Εγνατίας οδού. 2 χλμ μετά εισέρχεστε δεξιά από την 2η είσοδο στο Σιδηρόκαστρο και 500 μέτρα μετά στρίβετε στον ανηφορικό δρόμο αριστερά για το χωριό Αχλαδοχώρι. Σε 200 μέτρα βρίσκεστε στο ξενοδοχείο μας.


Από Προμαχώνα

Αφού περάσετε από τα σύνορα του Προμαχώνα κινήστε στη εθνική οδό Προμαχώνα Σιδηροκάστρου. Σε περίπου 15 χλμ βρίσκεστε στο Σιδηρόκαστρο. Εισέρχεστε από τον κόμβο 14 στο Σιδηρόκαστρο και στον κυκλικό κόμβο παίρνετε τον δρόμο για Χαρωπό. Κινήστε παράλληλα με τον δρόμο της Εγνατίας οδού. 2 χλμ μετά εισέρχεστε δεξιά από την 2η είσοδο στο Σιδηρόκαστρο και 500 μέτρα μετά στρίβετε στον ανηφορικό δρόμο αριστερά για το χωριό Αχλαδοχώρι. Σε 200 μέτρα βρίσκεστε στο ξενοδοχείο μαςΑπευθείας Κράτηση 

Κάντε κράτηση απευθείας με το ξενοδοχείο μας.
Άμεση διαθεσιμότητα και Καλύτερες τιμές


ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ